FöretagetPersonligt

Stressad

Min kropp börjar säga ifrån tror jag 🙁

Konstant huvudvärk och illamående är tecken på att jag är för stressad just nu. Det är många olika saker som bidrar till stressen – ekonomin, mycket att göra på jobbet, mannen reser mycket just nu så jag får dra hela lasset här hemma osv.

Det är stressen på jobbet som är värst just nu. Jag älskar det jag gör men ibland blir det lite mycket och jag vill så gärna att alla ska få sina saker så fort som möjligt men jag kan bara jobba så fort som jag kan. Just nu känns det som att beställningshögen växer i dubbel takt mot vad jag blir klar med! Missförstå mig inte, det är jätte roligt att jag har så mycket att göra men ibland behövs ett andningshål och det har jag inte haft sedan jul!

Jag gissar på att min ryckning i ögonlocken också kommer från stressen.

Ska försöka komma i säng tidigt idag så att jag får sova ut. Det kanske hjälper lite!

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.