Träning

Jeansutmaningen med Olga Rönnberg!

Jag följer Olga Rönnbergs FB-sida ”Mamma fitness” och där har hon lagt ut en länk till sin blogg där hon drar igång en Jeansutmaning. Den håller på i 8 veckor med start idag och det man ska göra är att fotografera sig i sina något försmå jeans som man gärna vill kunna komma i igen tillsammans med dagens tidning som man håller i handen. Under 8 veckor ska man alltså träna och äta rätt för att den 1 juni återigen fotografera sig i samma jeans och med tidningen från 1 juni.

Olga kommer sedan att plocka ut 30 st finalister som hon anser har nått bäst resultat och sedan får man rösta på den som man vill ska vinna.

Priserna är riktigt bra, men frågan är om inte den största vinsten blir att man kommer komma i sina jeans igen (förhoppningsvis i alla fall).

Jag tror att jag ska hoppa på denna utmaning!

Någon mer som vill hänga på?

Dessa passar ju, men skulle inte tacka nej till att komma i jeans med lite högre midja! 

 

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Ja, jag är med! Visserligen har jag tagit fram ett par onödigt tajta jeans ur garderoben – men sikta mot stjärnorna kan man ju alltid! 🙂
    Heja oss!

    1. Ja jag lyckades hitta ett par längst in i garderoben som jag inte fått på mig sedan innan jag blev gravid med Grodan 🙂 Men man måste ju utmana sig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.