Författardrömmar

Smakprov!

Ett litet smakprov 🙂

Klapprandet av kvinnans skor ekade i Hunters huvud där han stod gömd i skuggorna och betraktade den slanka, affärsklädda unga kvinna som skyndade fram längs gatan. Han kände hur törsten slet och brände i halsen. På några få sekundet skulle han kunna vara framme hos henne, låta sina tänder sjunka in i den mjuka varma huden och låta blodet smeka hans strupe som skulle jaga bort den brinnande hungern. Hunter skulle precis ta sats när han hejdade sig. Rädsla, ilska och uppgivenhet sköljde över honom och han stapplade bakåt av chocken. Känslorna som genomfor honom var inte hans egna och han var tvungen att stödja sig mot den kalla väggen för att inte tappa balansen. Han hade inte upplevt dessa känslor på flera hundra år och hade glömt den smärta som de kunde orsaka.”


Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.