Personligt

Varför Fantasy?

Jag har, sedan jag läste David Eddings Sagan om Belgarion för första gången, älskat fantasy genren. 

Jag slukade böckerna i serien Sagan om Belgarion och sedan var jag fast. Jag var då 13 år gammal 🙂 
Det jag gillar med fantasy böcker och filmer är att man för en stund kan fly in i en värld där allt är möjligt. Där det finns magi, övernaturliga väsen och romantik som man inte upplever i det vardagliga livet. Jag älskar tanken på att det finns något mer, något vi inte kan förklara. Något övernaturligt som bara väntar på att bli upptäckt. Att läsa och även skriva fantasy ger mig energi och glädje. Det ger utlopp för min fantasi och ger mig chansen att drömma mig bort för en stund. Att slippa vardagens alla måsten. 
Varför läser eller skriver ni fantasy? 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.