FörfattardrömmarÖvrigtPersonligt

Äntligen fredag!

Som jag längtar efter fredagar 🙂
Varje måndag börjar jag längta och nedräkningen till fredagen börjar. Veckan blir en enda lång väntan på att få fredag igen!

Det är på helgerna jag har en chans att hinna skriva. På vardagarna måste jobbet gå före och just nu har jag så mycket att göra att jag måste sitta hela dagarna och kvällarna för att hinna. Jätte skoj men det kliar i fingrarna efter att få sitta vid datorn och knappra på tangenterna och skriva några sidor.

Hur lägger ni upp ert skrivande?
Skriver ni lite varje dag, när andan faller på eller blir det när det finns tid?

Kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.