Vardag

Fredag, sköna fredag!

Äntligen var fredagen här igen!

Även om det inte blir mycket till ledigt för mig på helgerna just nu då jag måste jobba så längtar jag till fredagar och helgen som kommer. Att ha J och barnen hemma är det bästa som finns.

Idag blev det en tur till stan för att lämna av en sittdyna till en kund + att jag passade på att köpa lite tyg till kommande beställningar som ska sys i veckan. Stannade även till hos J på hans jobb och passade på att pussa lite på honom innan jag åkte hem för att jobba.

Det har varit en lite kaotisk vecka då vi fått ytterligare en att ta hänsyn till här hemma 🙂 Vi är nämligen hundvakt åt svärmors ena hund medan hon är på resa till Japan. Plötsligt måste man passa in promenader med vovven i dagsschemat och det har varit lite knepigt vissa dagar men nu börjar vi komma i fas. Barnen älskar att ha vovven här och Prinsen sa idag att ”en hund skulle nog trivas väldig bra här hemma hos oss.” Jag vet att barnen gärna skulle vilja ha en egen hund men jag känner att vi inte kan ta hand om en hund så som jag vill. Man ska ha tid att ägna åt hunden och inte bara promenaderna utan att aktivera den utöver det också. Det känner jag att vi inte hinner som det ser ut just nu men någon gång i framtiden så vill jag skaffa hund. Då blir det en Chinese Crested. När jag blir pensionär så vill jag ha en Border collie. Men det får bli när jag har en massa ledig tid att lägga på hunden.

 

Kram på er alla godingar!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.