Vardag

Lite fattigt…

Ja det har varit lite fattigt här på bloggen med inlägg från mig de sista veckorna. Ska försöka ta tag i detta igen då jag tycker att det är roligt att blogga. Det har varit mycket annat som fått gå före tyvärr men nu hoppas jag att det ska lugna ner sig lite igen.

Jag och Grodan blev smittade av Prinsens förkylning så jag låg däckad nästan hela förra veckan med feber, hosta och en rinnande näsa. Grodan har fått hosta och snuva. I går var han dock frisk nog för att gå till förskolan, sen får vi ju se hur det blir nästa vecka med strejken och allt!

I dag blir det jobb hela dagen då jag hamnat lite efter när Grodan varit hemma. Man kan liksom inte lämna honom själv på övervåningen för långa stunder för då hittar han på små hyss 🙂 Som att göra korvbröd fulla med ketchup och sen äta dem eller diska så det är vatten i hela köket. Ja som sagt man måste ha lite koll på honom 😀

Vad hittar ni på en dag som denna?

 

Kram!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.