Vardag

Bolibompa

Grodan gillar att sitta vid datorn, han kan kolla på grävmaskiner och truckar på youtube eller spela spel. Han sitter dock aldrig ensam och vi har alltid koll på vad han tittar på.

Just nu spelar han mycket på Bolibompa och han älskar spelen som finns där. Jag kan verkligen rekommendera den sidan till barn som är i hans ålder. Spelen är pedagogiska och lätta att förstå. De spelar även dessa spel på förskolan ibland, när de får lov av fröknarna, annars är det mycket Kalle kunskap som de spelar på förskolan.

Vi har en tidsgräns här hemma hur mycket man får sitta vid datorn. Prinsen har 2 timmar om dagen och Grodan mellan 1-1½ timme. Vissa dagar sitter de sina timmar och vissa dagar sitter de inte vid datorerna alls.

Grodan spelar Byggare Bob Spelet på Bolibompa! 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.