Vardag

1 maj

Då var det 1 maj och jag funderar på vart månaderna tagit vägen? Var det inte nyss nyår?

Jag ser fram emot sommarmånaderna som kommer och hoppas att de inte rusar förbi lika snabbt som dessa vinter och vår månader gjort. Jag vill hinna njuta av sommaren innan den är över 🙂

Vad gjorde ni på valborg då?

Här hemma gjorde vi inget särskilt. Vi åt lite god mat, sen gick barnen och la sig i vanlig tid, J åkte till garaget och jobbade på jeepen och jag myste framför tv:n.

I dag blir det en lugn dag hemma. J är iväg och jobbar och kommer hem i morgon igen så det är bara jag och barnen. Det är fint väder ute iaf så det blir nog att vi försöker vara ute idag. Kanske en tur in till Knalleland för att köpa lite blommor att plantera. Ska försöka jobba lite oxå så att jag inte hamnar efter allt för mycket 🙂

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.