Vardag

Lite lunch kanske?

Hallå!
Hur har ni det idag?
Här har det regnat som bara den hela förmiddagen med nu börjar det spricka upp och solen visar sig lite då och då.

Sitter på mitt förra jobb ( barnvagnsbutik) och tar det lite lugnt nu när det inte är några kunder i butiken. Passar på att äta lite lunch. Hoppar ju in och jobbar lite extra idag. Det är ganska kul att vara tillbaka även om jag mer än älskar mitt nya jobb så kan jag sakna kontakten med kunderna som blir lite mer personligt här i butiken än som hos mig när jag bara har kontakt med kunderna via mail.

Efter jobbet blir det nog ett besök uppe på öppna mottagningen hos MVC. Behöver få ett nytt recept på p-piller. Lutar väl åt att jag börjar med dem igen. För som vi har det nu kan vi inte fortsätta med. Man kan liksom inte sexa som man vill, när man känner för det och när tillfälle ges om man ska hålla på och krångla med kondomer!

Vad har ni för preventivmedel?

Jag har testat kopparspiral och p-spruta men det vill jag inte ha igen. P-piller fungerade bra för mig sist jag hade dem därför lutar det åt att jag kör dem igen!

Kram på er!

20130613-145430.jpg
Sallad till lunch idag!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.