Vardag

Underbar dag i regnet!

Vi har haft en underbar dag i regnet 🙂
Vi åkte ju till sommarstugan i förmiddags och tyvärr regnade det när vi kom fram. Det kom lite små skurar titt som tätt men det gjorde inte så mycket. Barnen badade faktiskt. Det hade jag inte trott med tanke på att det var rätt kallt. Men de trotsade kylan.

Jag passade på att klippa gräset, som var 30 cm högt och på vissa ställen var det knähögt! Kan ju säga att jag var helt slut efteråt så egentligen skulle jag inte behöva träna mer dag, men det blir ett pass i kväll iaf.

Nu tar vi det lugnt framför tv:n och snart är det dags för Grodan att sova. Han somnade dock i bilen på väg hem så jag gissar på att det kommer att bli en kamp att få honom att sova sen 🙂

Kram på er!

20130629-185637.jpg

So we spent the day at our summerhouse and it was really nice. It raind some from time to time but we didn’t mind. The kids went swimming, and that was a suprice. I didn’t think that they would do that since it was so cold.

I got to mow the lawn. That was hard. The gras was about 30 cm high and at some places it was knee high. I was exhausted after. I probably could skip the workout to day but I won’t 😉

Now we are watching tv and just taking it easy.

Have a great evening!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.