Vardag

Klickat hem lite nya böcker

Har precis klickat hem två nya böcker från bokus.se

Den ena är den fristående delen om Mörkrets jägare. Jag älskade den första boken och ser fram emot att läsa denna som jag hoppas är lika bra.

9789174230116_large_nattens-lekar_storpocket

”En av dessa farligt vackra och lockande mörka jägare är Talon, en krigare som sedan århundraden är ute efter hämnd på den keltiska klan som en gång förrådde honom.
I sin jakt på daimoner och för att rädda de stackars mänskliga själar de fångat möter han Sunshine Runningwoolf. Sunshine är förförisk, vacker och sexig, och vill inte ha ett fast förhållande. Den perfekta kvinnan för Talon med andra ord. Men ju mer tid han tillbringar i hennes sällskap desto mer drömmer han om kärlek och familj. Detta är ytterst farligt för dem båda eftersom Talons fiender vill förgöra både honom och alla som står honom nära.”

Bild och text lånad från Bokus.se

Den andra boken jag beställde är tredje delen i The Mortal Instruments serien. Jag har läst de första två och ser nu fram emot att få se hur det går för Jace och Clary.

9789163875076_200_stad-av-glas_kartonnage

”Clary kämpar för att rädda sin mammas liv, men för att få hjälp måste hon åka till Glasstaden, Skuggjägarnas stad i hemlandet Idris. Men att ta sig in oinbjuden i staden är förbjudet enligt Lagen, och att bryta mot den kan straffas med döden…

Kärlek är en dödlig synd och gamla hemligheter kan visa sig vara livsfarliga, när Clary och Jace tillsammans står upp mot Valentine, den ondskefulle före detta skuggjägaren som också är deras pappa!

Stad av glas är den tredje delen i serien ”The Mortal Instruments”. De tidigare delarna heterStad av skuggor och Stad av aska. ”

Bild och text lånad från Bokus.se

Vad läser ni just nu eller planerar att läsa? 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.