FamiljenPersonligtVardag

Holland, underbara Holland

Vi befinner oss just nu i Holland (Nederländerna) och jag måste säga att jag älskar det jag sett av detta land hittills, såpass mycket att vi funderar på att åka hit nästa år på semester och bila runt i landet under 1 vecka 🙂

Vi anlände med färjan i Kiel i morse klockan 9,15 och satt av mot vårt mål, Alkmaar i Holland. Resan gick betydligt smidigare än vad jag hade trott och barnen skötte sig jätte bra, inte så mycket klagande iaf 😉

Vi checkade in på hotellet vid klockan 17 och sedan begav vi oss till ett ställe som heter Bergen aan zee. Helt otroligt vackert!

På med badkläderna på barnen och mannen och sedan var det full rulle på stranden innan vi begav oss tillbaka till hotellet. Lyckliga barn = lyckliga föräldrar!

Det jag fascineras mest av här nere är hur rent det är samt deras arkitektur. Man måste nästan uppleva det själv för att förstå det speciella. Det är svårt att återge på bild. Jag kan helt klart rekommendera en resa till Holland för er som är sugna 🙂

Canon 843liten Canon 877liten Canon 884liten Canon 919liten

Alla bilder på bloggen tillhör mig och får inte användas av andra!!! 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.