FörfattardrömmarVardag

Uppoffringen – ett smakprov

Här kommer ett litet smakprov ur boken jag håller på att skriva just nu 🙂

” Om du försöker att skrämma mig genom att vara så där stor så ska du veta att det inte fungerar” sa hon och lutade sig så långt bort hon kunde där hon stod fastkilad mellan honom och dörrkarmen. Mannen lutade sig närmare henne och deras blick möttes ännu en gång.

”Du skulle bara veta hur skrämmande jag kan vara Miss” svarade han med låg röst så bara hon kunde höra honom. I hans ögon fanns nu igen lustighet kvar utan bara en iskall blick som genomborrade hennes. En rysning gick längs Karolines ryggrad och hon betvivlade honom inte för en sekund att han hade menat det han sa. Denna mannen kunde säkerligen vara mycket skräckinjagande om han ville. Han tog ett steg tillbaka och lät henne passera honom. Karoline släppte långsamt ut luften ur sina lungor och drog in  ny genom näsan för att lugna sina nerver innan hon tog ett steg bort från mannen som nu studerade henne intensivt.

Uppoffringen

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.