FamiljenPersonligtPysselVardag

God morgon fredag!

Det är fredag igen och helgen står för dörren 🙂

Idag blir det en tur till Syfestivalen i Borås för att se om man kan hitta lite godbitar att köpa med hem. Är hemskt sugen på en ny symaskin men det får nog vänta ett tag till tyvärr 🙁 Lite tyg och annat smått och gott ska nog få följa med hem ändå 🙂

Mannen åker till Stockholm för att köra jeeptävling idag så barnen och jag är solo. Tyvärr sätter ju detta käppar i hjulen för mina planer på att åka till Bokmässan i morgon 🙁 Det blir nog ingen bokmässa för mig i år igen. Jag är en alldeles för snäll fru i detta fallet. Hade så gärna velat åka men att ta med sig barnen dit känns inte aktuellt. Bitter, nej inte alls!

Ni som åker till bokmässan får ha det så jätte roligt. Nästa år ska jag bara dit!!!

Kram kram på er!

fredag

image

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.