FörfattardrömmarVardag

Bokmässan 2015?

Sitter vid köksbordet med datorn framför mig och har precis öppnat upp word för att börja skriva på boken. Jag har ca 1 vecka kvar innan den måste vara så klar att jag kan skicka den till några testläsare. Den 10 oktober ska den vara inlämnad för att vara med och tävla. Jag skriver som bäst under press tror jag 🙂 Eller jag hoppas det iaf.

Jag tänker på alla som just nu minglar runt på bokmässan i Göteborg och jag är riktigt avundsjuk. Jag vill också vara där!

Nästa år, då ska jag åka! Inte som besökare utan som utgiven författare!! Jag har ett år på mig.

1 ÅR.

Jag vet att det är skitsvårt att bli utgiven via förlag och särskilt inom genren som jag skriver, Paranormal Romance och Romance. Men jag ska lyckas 🙂

Skit i Jante, mina böcker är bra! Jag måste bara skriva klart dem så att andra också kan få uppleva dem.

Bokmässan 2015 – Here I come!

Kram kram

PS. Om någon är sugen på att vara testläsare på boken jag ska tävla med så skicka ett mail till mig. Du måste ha tid att läsa den inom 3-4 dagar från att jag skickat den och sedan ge kritik på den. Gärna som anteckningar i marginalen i dokumentet.

796a495e7c926d97_romance.preview

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.