FamiljenFöretagetFörfattardrömmarVår VovveVardag

God morgon alla fina vänner <3

Sitter på jobbet och ska börja ta tag i dagens lista med saker som ska sys. I mitt knä just nu har jag nästan 4 kg ren och skär lycka och kärlek! Detta lilla yrväder kan verkligen locka fram ett leende på läpparna även när det känns som mörkast!

Hela familjen mår så mycket bättre utav att ha henne i närheten <3

2014-09-30 08.54.16

Ja som sagt det blir jobb i dag hela dagen och ikväll blir det till att fortsätta skriva 🙂 Jag hamnade i en liten svacka igår och började ifrågasätta mig själv. Är det tillräckligt bra, finns det inte 100 liknande böcker osv. I dag slår jag bort de negativa tankarna och blickar framåt istället! Min bok kommer att göra succé 🙂

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.