Vår VovveVardag

Utställning i Vänersborg

I dag ringde klockan tidigt. Utställning i Vänersborg stod på schemat så vid 07.30 var jag och Maya färdiga för avfärd.

Tyvärr hade vi lite otur med vädret, det regnade till och från och naturligtvis kom det en skur när vi skulle in i ringen. Blött och lerigt gräs var inte Mayas melodi så tyvärr trippade hon fram och fick bara ett Verry Good. Under omständigheterna så är jag ändå nöjd. Hon stod på bordet och lät domaren pilla på henne utan att göra nämnvärt med motstånd och hon sprang runt ringen trots regn och äckligt gräs Det viktigaste av allt var ändå att hon tyckte att det var roligt.

Hon blev 4:a i klassen.

Maya vänersborg 20150606 Maya2 vänersborg 20150606

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.