Vår VovveVardag

Underbar dag tillsammans med Maya

Har haft en helt under dag tillsammans med min lilla prinsessa Maya.

Utställning i Borås där det gick över förväntan. Maya var så duktig och all träning här hemma har verkligen gett resultat. Excellent och 4:a i sin klass blev det och jag är supernöjd, särskilt med tanke på att domaren var riktigt hård i sin bedömning och noggrann.

Tjatat ,med en massa härligt hundfolk har jag också gjort och Maya har myst av all uppmärksamhet. Var flera som erbjöd sig att ta med henne hem men nej hon är vår lilla prinsessa och charmtroll. Henne släpper jag inte ifrån mig utan hoppas innerligt att vi får många många fina år tillsammans.

​Denna lilla donna har verkligen stulit mitt hjärta. ​Nu ligger hon här bredvid mig helt utslagen och jag är så trött att ögonen går i kors så snart är det dags för sängen. I morgon är första dagen på semestern och båda barnen är hemma på sommarlov. Dock jobbar mannen två veckor till och är på resandefot de två veckorna så det är jag, barnen och Maya som får hitta på roliga saker tillsammans. Förhoppningsvis kommer sommarvärmen att dyka upp så vi kan vara utomhus, åka till stranden osv.

Kram kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.