FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossRomanceSkrivprocessenVardag

God morgon!

Det blev sent igår och tidigt upp idag. Jag är trött.

Satt med slutredigeringen i går kväll och måste fortsätta en stund nu på morgonen innan det är dags att skicka in. Tredje avsnittet måste kapas med 2000 nedslag. Hur det ska gå till vet jag inte men det är bara att få det att fungera. Vill inte bli bortsållad bara för att tredje avsnittet är för långt.

I går kväll var det multitasking på hög nivå 😉 Samtidigt som jag redigerade bakade jag tre pajer som vi ska ha med oss idag samt en Oreo muddcake, som vi ska ha på söndag. I dag bär det av till svärmor och hennes lilla torp. Vi ska ha lite kräftskiva. Ska bli jätte mysigt. Återkommer med bilder från dagen ikväll när vi är hemma igen 🙂

Ha en underbar lördag och håll tummarna för mig att jag vinner novelltävlingen! Det skulle vara så roligt att få vinna den med en romance!

Kram på er!

Älskar dessa tre låtar!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.