FörfattardrömmarHemma hos ossRomanceSkrivprocessen

Omstrukturering pågår

Efter lite feedback från min man, som läste de två första kapitlen igår, har jag nu omstrukturerat lite i manuset 🙂

Kapitel 2 har fått bli kapitel 1. Det känns jätte bra och man dras in i storyn på ett annat sätt nu. Jag har känt mig osäker på mitt första kapitel, det har inte känts rätt liksom men nu känns det toppen.

Jag har därför också fått skriva om det gamla kapitel 1 så att det passar som kapitel 2 istället 🙂

Jag är nöjd, än så länge 🙂 Sen får vi se vad som händer längre fram men för nu så får det vara så här.

Det är även det nya kapitel 1 som jag kommer skicka in till Harlequins författartävling. Japp, jag har bestämt mig för att vara med så får vi se vad som händer. Jag menar, de kanske inte alls gillar mitt första kapitel eller hur jag skriver, å andra sidan kanske de älskar det 🙂

Någon mer där ute som ska skicka in till tävlingen?

Dela detta inlägg

2 kommentarer

  1. Åh vad roligt!
   Stort lycka till 🙂

   Jag sitter och ska skriva synopsis på 100 ord som ska med. Lättare sagt än gjort tycker jag! När det är klart ska jag skicka in mitt kapitel 🙂

   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.