FamiljenFörfattardrömmarHemma hos ossMammalivPersonligtSkrivprocessenVardag

Så svårt, det kliar i fingrarna

Det är svårare än jag trodde att låta manuset vila. Det kliar som bara den i fingrarna av att öppna dokumentet och fortsätta redigera, men jag har sagt att jag ska hålla mig till i morgon och så ska det bli 🙂

I stället har jag försökt att läsa lite istället, men jag fastnar i hur meningar är uppbyggda, val av ord och perspektiv istället för att njuta av storyn. Frustrerande minst sagt. Kanske blir det så när man själv är mitt uppe i redigeringsprocessen? Ska testa att läsa en bok på engelska istället och se om det går bättre.

I dag är det studiedag för Grodan och Prinsen börjar sitt höstlov. Så det blir en tur in till stan för att handla vinterkläder. Ett nödvändigt ont. Men barnen måste vara med och prova så att storlekarna blir rätt. Hoppas att vi hittar något som de kan tänka sig.

I morgon går Grodan på fritids igen och då blir det jobb för hela slanten. De har en spännande vecka framför sig. Älskar verkligen personalen på vårt fritids. De hittar alltid på så roliga saker med de barn som behöver vara där på loven. Grodan längtar jätte mycket vilket känns skönt. Då slipper man ha dåligt samvete för att de måste vara där på lovet.

Kram på er och ha en underbar måndag!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.