FörfattardrömmarInspirationPersonligtRomanceSkrivprocessenVardag

I am a mess but I love it

11703381_1134348726580450_1588663644771186140_n

Japp, jag är en enda röra.

Tror att det hänger ihop med mitt kreativa jag 🙂

I dag ska jag dock försöka samla ihop mig tillräckligt för att kunna fokusera på att redigera de sista kapitlen. Jag ska även skriva till ett avslutande kapitel och en epilog. Sen är runda 2 klar och beslutet om att skicka till lektör eller ej ska tas. Jag velar nämligen lite om jag ska skicka iväg manuset innan jag vet om jag gått vidare ytterligare ett snäpp i tävlingen. Men det lutar åt att det får åka iväg 🙂

Just nu känns det riktigt bra faktiskt. Men som vi alla vet så kan det ändras snabbt!

Kram på er och ha en underbar tisdag!

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Ja, det kan verkligen gå upp och ner. Jag hade en liten dipp i förra veckan, men nu känner jag mig pepp igen. Lycka till med skrivandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.