FörfattardrömmarMammalivPersonligtRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

Sena kvällar

Denna vecka kommer det att bli en hel del sena kvällar är jag rädd.
Jag ska redigera klart denna omgång och helst hinna läsa igenom en gång till + att jag behöver skriva ett utförligare synopsis + ett följebrev som står ut från de andras.
Behöver jag säga att nerverna ligger utanpå just nu.

Jag önskar att jag kunde känna mig lugnare mer avslappnad men det gör jag inte. Jag försöker tänka att om jag inte går vidare så har jag i alla fall ett bra manus att skicka in till andra förlag. Och om igen nappar blir det egen utgivning.
Alexandras och Daniels historia förtjänar att bli läst.

image

Jag på promenad i morse. Det var så kallt ute!

Dela detta inlägg

2 kommentarer

 1. Jag har börjat kolla upp lite andra förlag, som för att förbereda mig på att inte gå vidare. Det vore ju så roligt att få manuset utgivet nu när man lagt ner så mycket tid och själ. Annars får väl vi som blir över starta ett romancekooperativ 😉
  Lycka till!

  1. Ja det är ju det, man har lagt enormt mycket tid och känslor på manuset så om man inte skulle gå vidare är det ett måste för mig att skicka det till andra förlag för att prova lyckan där. Förhoppningsvis är det någon som fastnar för det lika mycket som jag om inte HarperCollins gör det.
   Ett Romancekooperativ lät som en bra idé 🙂
   Lycka till själv!!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.