Christina Tipsar,  Författardrömmar,  Inspiration,  Romance,  Skrivprocessen

Lördagskvällen just nu

Har tittat på Mellon med barnen somna sover gott i sina sängar. Själv sitter jag och väntar på att mannen ska ringa, lovade i ett svagt ögonblick att jag kunde agera taxi ikväll då han är iväg på grabbkväll.
Och vad gör man då? Jo man planerar nästa manus 🙂
Jag har en början och ett slut. Nu ska jag bara fylla i allt däremellan 🙂

image

4 kommentarer

  • christinas

   Ja det ska bli jätte roligt att äntligen få ta tag i det om Agnes ? Att få skriva nytt och lära känna lite nya karaktärer även om jag verkligen gillar Alexandra och Daniel ?
   Tack för tumhållningarna. Det uppskattas mycket. Vi får se vad de tycker.
   Kram

   • Sara

    Jo, man blir så fäst vid sina karaktärer. Därför brukar jag ha svårt att låta dem dyka upp i andra manus jag skriver. Nu i råmanuset som är en fristående uppföljare på Hellre jagad av vargar, dyker Miriam och Jonathan upp ibland och det är alltid lika roligt när de gör det 🙂 Få du lite tid över till testläsning längre fram är det bara att säga till 😉 Kram

    • christinas

     Ja tanken är att Alexandra och Daniel ska få dyka upp i nästa manus, gästspela lite ? då behöver jag inte släppa dem helt.
     Det är bara att maila när du känner för det så läser jag ? nu när manuset går iväg så har jag tid att läsa ?
     Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: