Lördagskvällen just nu

Har tittat på Mellon med barnen somna sover gott i sina sängar. Själv sitter jag och väntar på att mannen ska ringa, lovade i ett svagt ögonblick att jag kunde agera taxi ikväll då han är iväg på grabbkväll.
Och vad gör man då? Jo man planerar nästa manus 🙂
Jag har en början och ett slut. Nu ska jag bara fylla i allt däremellan 🙂

image

4 reaktioner på ”Lördagskvällen just nu

  1. Ja det ska bli jätte roligt att äntligen få ta tag i det om Agnes ? Att få skriva nytt och lära känna lite nya karaktärer även om jag verkligen gillar Alexandra och Daniel ?
   Tack för tumhållningarna. Det uppskattas mycket. Vi får se vad de tycker.
   Kram

   1. Jo, man blir så fäst vid sina karaktärer. Därför brukar jag ha svårt att låta dem dyka upp i andra manus jag skriver. Nu i råmanuset som är en fristående uppföljare på Hellre jagad av vargar, dyker Miriam och Jonathan upp ibland och det är alltid lika roligt när de gör det 🙂 Få du lite tid över till testläsning längre fram är det bara att säga till 😉 Kram

    1. Ja tanken är att Alexandra och Daniel ska få dyka upp i nästa manus, gästspela lite ? då behöver jag inte släppa dem helt.
     Det är bara att maila när du känner för det så läser jag ? nu när manuset går iväg så har jag tid att läsa ?
     Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *