FörfattardrömmarMammalivMin hälsaPersonligtRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

En behövlig paus

I går kväll skrev jag ut hela manuset. Nu väntar en genomläsning från början till slut och sedan ska jag fixa till de saker jag hittar medan jag läser. Men det får vänta tills efter helgen. Jag behöver vila.

Har lyckats överanstränga mina axlar och min nacke. Det gör skit ont. Så jag kommer vila och ta det lugnt i helgen. Minimal tid vid datorn är det som gäller.

Efter sista pillandet på manuset nästa vecka så börjar det bli dags att skicka in till förlag. Jag blir lite lätt illamående när jag tänker på att skicka iväg det men man måste våga för att vinna. Förhoppningsvis är det något av de 9 förlag jag tänkt skicka till som gillar det och ser potentialen i hur bra det kan bli med lite mer bearbetning.

Nu ska jag gå och njuta av min lediga fredag tillsammans med barnen.

Kram på er

2e9b0cb2

Bild lånad från https://unsplash.com/

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.