Christina TipsarFörfattardrömmarInspirationRomanceSkrivprocessenTankar & FunderingarVardag

Skrivdagbok

Jag har ju plockat upp manuset till del 2 i serien igen efter att jag la undan det för att redigera Hemligheter små. Nu när Hemligheter små provar sin lycka hos förlagen är det dags att sätta tänderna i manus 2 igen och denna gång tänkte jag skriva en skrivdagbok under arbetets gång.

Jag hoppas att det ska ge mig en överblick över när jag skriver som bäst, vart det tenderar att köra ihop sig, när jag tvivlar på mig själv som mest (vilken del av processen) osv.
Jag tvingar mig själv att vara brutalt ärlig när jag skriver ner hur det känts under skrivpasset. Inga försköningar här inte 🙂 Idag har tex. varit en inte fullt så lyckad skrivdag och det känns som att jag tvingat fram varenda ord. Som tur är finns alltid redigeringen 🙂

För ni några anteckningar eller liknande över vad, hur, när ni skriver?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.