FörfattardrömmarFörfattarlivRomanceSkriva RomanceUtgivningVardag

Jag är så jäkla peppad

I morgon är det dags och jag är så jäkla peppad.

Bokmässan.

Jag har packat de saker jag ska ha med mig, lagt fram kläderna och tankat bilen. Så nu ska jag bara vänta på att få gå och sova så att det kan bli morgon sedan 😉

Jag har några böcker som jag bara ska köpa. Som jag gått och väntat på länge och nu äntligen ska få lägga händerna på. Sen kommer det säkert bli lite spontaninköp också. Det brukar det ju alltid bli 🙂

Jag ska ta mod till mig och presentera mig för förlaget (vi har ju bara ”pratat” via mejl hittills). Lite nervös för det är jag då jag tycker det är svårt att vara den som tar kontakt med nya människor.

Jag ska eventuellt vara med i radio (vid 17.15 på Göteborgs studentradio, som går att lyssna på via webben) och prata Romance, författarskap och min debutbok.

Och sen ska jag bara gå runt och njuta av mässan och allt vad den har att erbjuda. Mingla lite 🙂

Så om ni ser mig i vimlet (jag lägger upp en bild i morgon på hur jag ser ut för dagen) så tveka inte att stanna mig och säg hej. Är ni som jag, lite blyga,kom ihåg att jag troligtvis är mer rädd för er än ni är för mig 😀

Kram kram på er <3

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.