BöckerChristina TipsarFörfattardrömmarFörfattarlivInspirationMässor & EventMediaRomanceSkriva RomanceUtgivningVardag

Trött författare är hemma igen

Jag är så trött i benen och i knoppen men jag har haft en helt underbar dag i Göteborg på Bokmässan och går och lägger mig med ett leende på läpparna ikväll med en enda tanke i huvudet: Nästa år är det min tur. Då kommer min bok finnas med 🙂

Jag har fått träffa helt fantastiska personer idag. Personer som delar min kärlek till Romance genren. Det var så roligt att få träffa dem alla men roligast var nog att äntligen få träffa fina Sara IRL 🙂 Har följt hennes blogg ett bra tag, vi har testläst manus åt varandra och mejlat lite till och från. Nu fick vi äntligen ses och jag fick med mig hennes fina fina bok hem. En paranormal romance som jag verkligen ser fram emot att läsa.

20160924_153549
Fina Sara med sin debutbok Ensamvarg. En Paranormal Romance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har lyssnat på fantastiska författare som pratat om sina böcker lite här och var på mässan. Det är fullt av små podier där det händer saker mest hela tiden.

Jenny Jägerfeld pratar om sin bok Brorsan är Kung.
Jenny Jägerfeld pratar om sin bok Brorsan är Kung.

 

 

 

 

 

 

 

Mats Strandberg pratar om sina böcker.
Mats Strandberg pratar om sina böcker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag var bort till mitt förlag Harlequin (HarperCollins Nordic) och vågade säga hej. Passade även på att lyssna på Lina Forss som pratade om sin bok Arvtagerskan (en nutida romance) och köpte fina Sofias bok När drömmen slår in (en nutida romance) och fick den även signerad 🙂

20160924_140103
Lina Forss pratar om sin bok Arvtagerskan, en nutida svensk romance i Stockholmsmiljö.

 

 

 

 

 

 

 

20160924_195234
Böckerna jag köpte till mig själv idag 🙂
20160924_195151
Böckerna jag köpte till barnen. Tonåringen älskar böckerna om Percy Jackson och den lille försöker vi att få till att hitta läsglädjen (han har det lite kämpigt med läsningen) och eftersom han kastade sig över böckerna och skulle läsa med en gång så verkar de ha fått godkänt 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjorde även mitt debutframträdande som författare i radio idag på mässan 🙂 Jag var med i Göteborgs studentradio och pratade Romance och skrivande 🙂 Så roligt och jag fick verkligen mersmak men jag måste bli bättre på att prata om mig själv och mitt författarskap och inte babbla på om Romance i allmänhet 🙂 Men det är ju så roligt att få prata Romance och få andra nyfikna på genren. Ja ja övning ger färdighet heter det ju.

Bokmässan är över för i år för min del men jag ser fram emot vad som väntar under det här året som är kvar tills nästa gång det är dags 🙂

Dela detta inlägg

3 kommentarer

  1. Det var jätteroligt att träffa dig med Sofia <3
   Tack så jätte mycket.
   Jag har börjat läsa din bok och har väldigt svårt att lägga ner den 🙂 Hittills älskar jag den och är säker på att den känslan kommer att hålla i sig ända till sista sidan!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.