Manuset är tillbaka

Idag plingade det till i mejlen och nu är manuset tillbaka hos mig igen. Med 121 kommentarer och en hel del rött på sidorna 🙂

Jag har fått lite att jobba med kan man säga.

Har precis läst igenom alla kommentarer (och har skrattat så jag nästan kissat på mig åt vissa av dem för de är så klockrena och stämmer verkligen) och skummat igenom manuset och alla röda markeringar. Känslan i kroppen just nu är faktiskt att detta kommer att bli riktigt bra när vi är klara. Nu sitter storyn på plats och vi börjar finputsa.

Deadline är satt till 1 december för denna omgång och det ska jag väl hinna hoppas jag. Bara att kavla upp ärmarna och sätta igång 🙂

Jag verkligen längtar efter att ni ska få ta del av boken.

4 svar på “Manuset är tillbaka”

 1. Kristina W säger:

  Vad underbart att det känns bra med kommentarerna och inte helt oöverkomligt eller nedslående 🙂 Ska bli så spännande att få läsa din bok sedan!

  Svara
  1. christinas säger:

   Ja det var en lättnad faktiskt. Vågade nästan inte öppna dokumentet men nu när jag läst och funderat lite så ser jag problemen som påpekats. Det hjälpte oxå att min redaktör skrev i mejlet att jag ska se kommentarerna som vänliga och välmenande och det är de verkligen 🙂
   Det ska bli så roligt att få skicka ut boken i världen sen så andra får ta del av den. Har ju spenderat de senaste två åren tillsammans med manuset så det är verkligen dags nu känns det som 🙂

   Svara
    1. christinas säger:

     Inte än. Det är sagt slutet på våren, så i maj någon gång antar jag ?

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.