Jag lever

Vet att det varit lite tyst från mig ett tag men jag lovar att jag lever.

Igår skickade jag tillbaka manuset till förlaget efter att ha slutredigerat det. Vi stötte på ett problem som fick mig att slå bakut först men nu känns det ganska okej med hur det blev. Önskar bara att jag hade fått informationen om hur de hanterar mamma/pappa i texten lite tidigare i redigeringsprocessen så att jag hade haft mer tid på mig till att få texten att flyta med de nya ändringarna. Läsarna kommer antagligen inte att reagera på det men för perfektionisten i mig är det fortfarande jobbigt.

Nu väntar jag in den tryckfärdiga pdf:en som ska korr läsas. Och det gör jag genom att åka skidor hela dagarna med fina familjen, äta god mat, bada bastu, dricka ett glas vin och kanske äta en bit choklad 🙂 Ja i alla fall i några dagar till. Nästa vecka är det dags att återvända till vardagen igen men fram tills dess ska jag bara ta det lugnt och vila. Kanske läsa en bok eller två 🙂 Och vara testläsare på fina Saras nya manus som jag verkligen ser fram emot att läsa.

Glöm inte att kika in på debutantbloggen också 🙂 Där bloggar jag på måndagar och resten av veckans dagar hittar ni fler spännande inlägg av mina medbloggare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.