FamiljenFörfattarlivHemma hos ossMammalivPersonligtTankar & FunderingarVardag

Skolavslutningar och andra saker

Hej sötnosar <3

Idag slutar min yngsta 4:an. Bara att inse, han är ingen bebis längre 😉 Så idag ska jag fixa det sista på presenterna som Grodan vill ge till sin lärare och extra resursen som varit med i hans klass under året. Så det blir lite tid vid symaskinen idag och det gör mig inget. Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt känt mig sugen på att sy i några veckor nu men prioriterat bort det. Lite synd faktiskt. Men så idag ska jag ta mig tid att sy. Både presenterna och en klänning till mig själv som jag klippte ut mönster till igår kväll. Förhoppningen är att den ska bli klar idag så att jag kan ha den på skolavslutningen ikväll 🙂 Vi får se om jag hinner. Men först presenterna 🙂

Jag har funderat lite.

De senaste året/en har detta varit i stort sett en skrivblogg. Där alla (nästan iaf) blogginlägg handlat om mitt skrivande. Men jag saknar att blogga om vardagsgrejer, när jag sytt något, utflykter som inte har med skrivandet att göra, shopping, inredning osv. Det var ju det bloggen började som, en dokumentation över hela mitt liv, inte bara skrivandet.

Så det jag funderat på är om jag ska börja blogga om det igen, här? Eller om jag ska starta en ny blogg där jag bloggar om de sakerna och att fortsätta hålla denna till enbart skrivandet? Fast om jag ska vara helt ärlig så känner ju jag att jag skulle vilja blogga allt här. Men då kanske de som bara vill läsa författar/skriv relaterade saker inte vill läsa längre?

Varför ska allt vara så krångligt för? Eller är det bara jag som gör det krångligt?

Samma funderingar gäller egentligen mina Instagram konton också. Idag har jag 3 st. Och helst skulle jag bara vilja ha ett. Men de fokuserar på olika saker. Författarskapet/skrivandet, träning och sömnad. Jag skulle vilja ha ett som är: Livet 🙂

Fattar ni vad jag menar?

Ja, ja bara lite funderingar från mig så här en torsdagsmorgon 🙂

Kram på er <3

Dela detta inlägg

2 kommentarer

 1. Ja, nu är det skolavslutningstider för många. Imorgon ska jag också gå på mitt barnbarn Vera som slutar 3:an och ska börja mellanstadiet efter sommaren. De bara växer och växer, fast jag känner mig inte ett dugg gammal. Deras mormor har legat på Storytels topplista i 3 veckor med sin debutroman. Vera är stolt över sin mormor, hon har till och med tagit med en bok till skolan för att visa klasskamraterna. Så imorgon är det hennes dag. Mormor och hennes mamma ska stå sida vid sida och njuta. Jag tror banne mig det kommer bli en författare av Vera med.

  Så nu till ditt *lilla dilemma*. Kanske jag kan lösa det åt dig. 🙂
  Jag tycker du bara ska använda dig av ett instagramkonto och en blogg. Så gör jag. 🙂 Dock har jag två fb-konto då detta är nödvändigt tycker jag.

  PS! Jag har inte läst din bok ännu, men jag ska absolut göra det när tiden finns lägligt med en paus i skrivandet. Kommer den som ljudbok? Min debutroman *Livet blir aldrig som man tänkt* kan du lyssna/läsa på alla strömmande kanalerna.

  Trevlig helg!

 2. Jag tror du har plats för såväl skrivande som livet i stort och i smått i en och samma blogg, bara du är noga med att använda taggar/etiketter/kategorier (jag vet inte hur det funkar på just din blogg) så att de som letar efter någonting speciellt (ditt skrivande, dina böcker, skrivtips, sömnad, etc lätt kan söka sig vidare till det de söker efter).

  Kolla litet på Åsa Hellbergs blogg och se hur hon blandar en författar-/skrivarblogg med mer personliga inlägg. Och kolla på Simona gamla blogg, även om den just nu ligger på is. Det var en härlig blandning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.