Vardag

Årets första vlogg… och inlägg här på bloggen!

Hej på er mina finisar <3

Först vill jag tacka alla som fortfarande tittar in här emellanåt. Jag sa ju att jag skulle börja blogga igen men det gick inget bra med det. Som ni kan se. Men skam den som ger sig 🙂 Så nu gör vi ett nytt försök!

Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en bra start på det nya året.
Jag har under januari månad jobbat mycket med mig själv. Reflekterat över året som gått och vad jag kan förändra detta år för att göra det bättre än 2021. Jag har verkligen rannsakat mig själv och tagit ansvar för det som gick fel, eller kanske inte gick fel men som inte gick som jag ville helt enkelt, och efter det så befinner jag mig på en betydligt bättre plats mentalt. Jag är redo att jobba och göra det som behövs för att nå mitt drömliv.
Jag har satt upp en hel del mål för 2022, stora som små och det är det jag kommer att fokusera på under detta år. Tänkte att vi kan gå in lite närmare på mina mål i ett annat inlägg om någon är intresserad. Kommer även att göra en Youtube video om det om någon hellre vill lyssna än att läsa.

Ett av mina mål för detta år är i alla fall att skriva två manus utöver det jag jobbar på just nu. För att lyckas med detta behövde jag se över min skrivrutin då den varit i stort sett icke existerande det senaste 1,5 – 2 åren. Så under den senaste veckan har jag testat att kliva upp en timme tidigare varje morgon för att sätta mig och skriva. Det har faktiskt gått över förväntan! Framför allt så har stressen jag känt under hela dagen över att jag måste sätta mig och skriva nästan helt försvunnit eftersom jag redan klarat av det mesta av det på morgonen innan resten av familjen ens vaknat.

”Gör det svåraste du har på hela dagen, det första du gör när du vaknar.”

Jag kommer inte håg vem som sa det, kanske att det var Mari i en av hennes Youtube videor, men det var något som verkligen fastnade hos mig och var anledningen till att jag ville testa att skriva på morgonen istället.

Jag pratar lite mer om detta i den nya Vloggen som jag publicerade idag. Så kika in på den om ni vill hör mer om den nya skrivrutinen + lite andra saker.

Jag ska verkligen bli bättre på att uppdatera här på bloggen. Det är ännu ett av mina mål för 2022.
Men jag tror att vi avslutar här för nu och så ses vi nästa Lördag!

Kram på er <3

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.