Vardag

Lördag

Har jobbat idag mellan 10-15 och det var segt 🙂 Inte så jätte mycket folk och trött som bara den. Då går tiden långsamt. Sista timmen gick dock fort för då var det en hel del kunder och på den sista timmen sålde jag för lite mer än halva dagskassan 😀

Vi har fått en massa fina bebis kläder på jobbet och det är svårt att hålla sig från att köpa till bebisen, men jag får hålla mig ett tag till. I alla fall tills jag känt första sparken eller varit på UL den 30/7. Vilket nu som kommer först 🙂

 

Hoppade in på affären på väg hem och köpte mat. Blev så sugen på jordgubbar när jag såg att de hade svenska jordgubbar så köpte med en låda och sitter här nu och mumsar på dem som lördags gott istället för godis 🙂 Känner mig otroligt nyttig!

Ha en underbar lördagskväll!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.