Vardag

Vi tar det lugnt

Vi tar det lugnt

Fick sovmorgon idag och låg i sängen till klockan 10 🙂

Så mysigt att bara kunna ligga och dra sig, lyssna på barnen som lekte i vardagsrummet och bara vara. Det är inte ofta det händer så när det väl händer njuter jag extra mycket utav det.

På förmiddagen passade vi på att röja lite här hemma, jag städade toaletten, damsög hela huset och plockade undan barnens leksaker som har en tendens att hamna överallt. Vid 11.30 kom en kompis från grodans dagis så nu leker de ute i trädgården.

I eftermiddag ska vi åka in till stan och kika på en skrivare. Måste verkligen ha en egen här hemma så jag kan skriva ut viktiga papper och fraktsedlar. Just nu får jag maila dessa till J som skriver ut dem på sitt jobb. Jag ska även kika på ett par nya byxor och lite nya tröjor som kan dölja den växande magen ett tag till 🙂

 

Hoppas att ni får en underbar söndag!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.