PersonligtTräningVardag

Jippi

Jippi

 

-1 kg på en vecka 😀

Det känns jätte bra och nu är det bara att fortsätta i samma takt. Målet är att ha tappat 10 kg till mitten av augusti. Jag vet att det kommer att bli tufft att klara det målet men kommer jag lite mer än halvvägs så är jag nöjd 🙂

 

Började dagen med en PowerWalk på strax över 3 km. Snitt tiden låg på 9,31 minut/km.

Jag kommer att fortsätta gå varannan dag i två veckor till innan jag kommer att lägga på lite löpning blandat med raska promenader. Förhoppningsvis kommer jag att orka springa hela sträckan i augusti 🙂

Jag kör även lite styrka när jag kommer hem så som utfall, plankan, armhävningar, rygglyft osv.

 

Nu ska jag sätta mig vid symaskinen då jag kommit fram till att en hållare att sätta på armen till telefonen kan vara bra att ha när jag är ute och går. Vattentät måste den oxå vara efter dagens regnskur som gjorde att jag var sjöblöt när jag kom hem!

 

Kram på er

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.