PersonligtVardag

En stor kopp the

Sitter med en stor kopp the i händerna, tända ljus på bordet och världens bästa program på tv, So You Think You Can Dance.

När programmet är slut ska jag gå och sova. Har varit så trött det sista och idag när jag åkte hem från jobbet fick jag öppna fönstret för att få in frisk luft så jag inte somnade bakom ratten. Funderar på om jag kan ha brist på någon vitamin eller liknande som gör att jag är så trött.

 

Tog ett graviditetstest idag för att se så att allt kommit ut och det var negativt. Skönt på ett sätt men jobbigt på ett annat. Allt har iaf gått smidigare denna gången och det är ju bra.

 

 

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.