FöretagetPersonligtVardag

Frukost – en bra start på dagen

Jag älskar att äta frukost 🙂

Äter man en bra frukost så får man en bra start på dagen. Det är i alla fall så jag känner. De dagar jag kastar i mig en macka och ett glas mjölk på morgonen för att man inte hinner med något annat de dagar brukar bli betydligt sämre än de dagar där jag tar mig tid att äta ordentligt.

 

I dag blev det en skål med flingor, mjölk och färska bär. En grov macka med ost blev det också 🙂 Gott, gott.

Hade gått ner ytterligare 0,7 kg idag så jag hoppas på ett kilo på söndag! Då blir det två kilo ner på två veckor!

 

I dag ska jag försöka få undan lite arbete här hemma och ikväll ska jag ut med bästa tjejerna från jobbet. Det är sommar torsdagar här i stan och ikväll spelar Loreen så vi ska ut och äta lite innan och sedan kolla på när hon sjunger. Blir nog mysigt. Vädret verkar ju bli toppen i alla fall. Hoppas bara att det håller i sig tills ikväll.

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.