Personligt

Orkar inte

Musten har gått ur mig. Det finns ingen ork kvar.

Har lämnat barnen på fritids och dagis och sitter nu hemma i soffan och väntar på att klockan ska bli så mycket att jag måste åka till jobbet. Finns 100 miljoner olika saker som jag skulle behöva göra här hemma men jag orkar inte. Istället sitter jag bara här och stirrar ut genom fönstret.

J är på jobbet idag. Han ville inte åka in i morse men han vet att han måste. Firman måste fortsätta gå runt. I eftermiddag ska de till begravningsbyrån och då kommer även datum för begravningen att fastställas. Grodan kommer inte att få gå med på begravningen då vi tycker att han är för liten och prinsen får välja själv om han vill gå med eller inte. Tänker inte tvinga honom att gå med om han inte vill samtidigt så tror jag att det vore bra för honom att gå med. Ja vi får se vad han vill göra.

 

Nu ska jag försöka få i mig lite mat innan det är dags att åka.

 

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.