PersonligtTräning

Utmaning

 

Funderar på att ge mig själv en utmaning.

Allt som hade med träning och att äta rätt gick helt åt skogen när svärfar gick bort. Det fanns så mycket annat som tog upp den tiden. Nu känns det som att det är dags att ta tag i det igen. Jag måste ta tag i det.

 

Utmaningen går ut på att träna 1 timme om dagen i 30 dagar. Ingen läsk och inga söt saker. Jag kommer att väga och mäta mig före och efter. Jag hoppas att det ska ge resultat och att jag ska fixa alla 30 dagar. Det är väl bara att ge sig attan på att klara det.

 

Jag kommer även att uppdatera här i bloggen med resultaten och hur det går för mig med träningen. Någon som har några tips på övningar jag kan göra för att få bort den putande magen och fläsket på ryggen 🙂

 

Kram på er!

 

(inspirationen kommer från worldofshape.com) 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.