TräningVardag

Sova?

Nu är kroppen och huvudet trött 🙂

Jag avslutade dagen med en promenad tillsammans med en mycket god vän. 5 km blev det och vi hann prata om allt och inget. Det är så skönt att kunna göra det med någon, bara få prata av sig.

 

I morgon blir det till att åka in till stan. Jag måste ha en ny sport bh om jag ska fortsätta träna så här mycket 🙂 Det känns att den jag har nu har gjort sitt. Behöver även köpa ett par hantlar. Nya skor står också på listan men det får jag ta sen.

Nu väntar sängen. Dags att vända tillbaka dygnet inför nästa vecka när jag börjar jobba igen.

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.