PersonligtTräningVardag

Nu kör vi igen :-)

Nu kör vi igen :-)

Ett alldeles för långt uppehåll med träningen har det blivit så nu kör jag igång igen. Gav mig ut på en power walk och jäklar vad skönt det var att röra på sig igen så nu har jag bestämt mig för att börja varje dag med en rask promenad 🙂

Har varit så trött det sista och en långdragen förkylning har inte gjort saken bättre men jag märkte att redan efter några meter var jag så mycket piggare. Jag behöver röra på mig för att få kroppen att vakna till liv och komma igång på morgonen. Nu hoppas jag att tröttheten håller sig borta resten utav dagen!!

Nu dags att jobba lite innan det är dags för lunch!

Kram

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Himla skönt inlägg, man nästan känner entusiasmen och blir sugen på att gå ut och promenera. men visst är det skönt att träna och komma igång, man mår ju så bra när man väl gjort det men det svåraste brukar vara att verkligen göra det..

    Hoppas du kommer igång nu.
    Trevlig fredag och helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.