Vardag

Sova, ja tack!

Sova, ja tack!

Gud så trött jag är!

Hade så svårt att ta mig upp ur sängen i morse. Känner mig som en zombie!! Har lämnat Grodan på förskolan och hunnit handla lite men nu sitter jag i soffan och orkar ingenting efter att jag ätit lite frukost. Borde gå ner och jobba, men måste även in till stan och springa några ärenden! Vet inte vilket jag ska börja med? Lutar åt stan. Då kan jag sitta och jobba lite längre här hemma innan det är dags att hämta på förskolan igen vid klockan 16.

Måste även försöka få upp lite adventspynt idag då vi åker till Stockholm i morgon. Vill att det ska vara pyntat och klart innan vi åker så att vi kan komma hem till ett adventsfint hus på söndag, 1:a advent!

Pyntar ni innan eller väntar ni tills på lördag? Jag kan tycka att man kan pynta några dagar innan men folk på gatan har haft stjärnor i fönstren sedan en vecka tillbaka och det är för tidigt enligt mig. Vad tycker ni?

Så här känner jag mig idag 🙂 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.