PersonligtVardag

Lördag

Vi har haft en lugn lördag.

Sovmorgon till klockan 9 🙂 Sen skjutsade jag Prinsen till Bion som han skulle gå på tillsammans med sin flickvän och en klasskompis. De såg Asterix och Obelix.

När jag ändå var in till stan så passade jag också på att hälsa på hos mitt gamla jobb. Så kul att träffa tjejerna och prata i kapp lite. Det är nog enda nackdelen med att jobba med det jag gör nu, att man sitter själv så mycket och att man inte träffar lika mycket folk som när jag jobbade i butiken. Kan sakna det lite, det sociala.

Till middag lagade vi helstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng och gräddsås. Såå gott!!

Nu har J åkt till garaget och skruvar lite på jeepen, jag sitter och kikar på ”Så mycket bättre”. Barnen sover.

Ha en underbar lördagskväll!!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.