Vardag

Julstress??

Hittills har det känts ganska lugnt inför  julen. Ingen stress alls men så i morse slog det till och jag kom och tänka på allt som måste fixas innan vi åker bort på fredag!

Jag måste handla klart julklapparna (som tur är vet jag vad som ska köpas), julgranen måste inhandlas och kläs, tvätta kläder till barnen som de ska ha på julafton, städa här hemma eftersom vi ska fira juldagen hos oss. Handla maten till juldagen eftersom vi kommer hem sent på söndag igen och på julafton har jag då inte tänkt att åka till affären!

Utöver detta så måste jag hinna jobba oxå!!

Blir till att skriva en lista och bocka av allt eftersom vi blir klara.

Har ni hunnit fixa allt inför julen än?

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.