Personligt

Familjeliv

Jag måste bara få ur mig lite frustration!!

Jag brukade hänga ganska mycket på Familjeliv när Grodan var liten. Tyckte att det var en bra sida. Givetvis fick man ta allting med en nypa salt men så är det ju när det rör sig om forum med många medlemmar.

Jag har nu kikat in där igen och jag fattar inte vad som hänt. I varje tråd så är det alltid minst en person som måste dra ner stämningen för alla andra genom att vara otrevlig när de skriver kommentarer. De avslutas nästan alltid med något vasst. Vad hände med att försöka respektera varandra och ta hänsyn till andas känslor?

Jag menar inte att man ska tassa på tå men man kan ju iaf respektera att om någon blir illa berörd över att tex. diskutera abort i en BF tråd, ja då gör man inte det. Då tar man det antingen privat genom inbox eller så startar man en annan tråd där man kan diskutera vidare. Men nej alla ska minsann ha rätt att skriva vad de vill vart de vill utan att ta hänsyn till andra.

Som tur är finns det vissa undantag även på Familjeliv och några utav trådarna jag följer är underbara mycket pga människorna som finns där.

Ja ja jag ska inte reta upp mig på detta mer men ibland kan jag bara inte hjälpa det!

 

Kram på er!

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.