Vardag

Juldagen

Så har även juldagen snart passerat. Vi fick sovmorgon i morse så det var skönt. Grodan vaknade tidigast men satt och lekte på sitt rum med de nya leksakerna han fick igår så jag kunde ligga kvar i sängen och dra mig.

Gick upp vid 9 och började röja lite samt förbereda inför middagen som vi bjöd på idag. Det blev Boeuf Bourguignon â la Per Morberg och den vart riktigt god. Vi serverade potatismos till. Det blev glass med hemmagjord jordgubbssås till efterätt.

Gästerna åkte hem vid sju tiden och då satte vi oss i soffan och tittade på Draktränaren tillsammans med Grodan. Prinsen spenderade sin kväll framför sin nya bärbara dator 🙂 Det var det enda han önskade sig så då var det det vi gav honom.

Nu sitter vi och tittar på Pretty Woman och äter lite choklad 🙂

Jag har även klickat hem ett par nya löpartajts och ullstrumpor från Nelly.com så nu kan jag ta mig ut även i snöyran!!

I morgon funderar jag på att ta mig in till stan och kolla om det finns något roligt på rean men jag vet inte om jag orkar! Ogillar när det är mycket människor och folk som knuffas och trängs. Vi får se i morgon hur det blir.

Kram på er!

 

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.