Vardag

Julmys

Vi gör inte så mycket här hemma utan passar bara på att mysa och umgås. Jätte skönt tycker jag 🙂

Det blev lite hemma träning idag iaf 🙂 Skönt att komma igen efter lite juluppehåll. Nu ska jag bara fortsätta. Det är jobbigt att komma igång igen när man haft ett uppehåll tycker jag men efter några dagar går det på rutin igen.

Idag blev det mage, rygg och ben som fick sig en genomgång!

Här kommer några bilder från julafton 🙂

J och Grodan vilar framför Kalle Anka!

Grodan öppnar paket!

J och Grodan kollar in nya lastbilen som Grodan fick i julklapp. Den har han lekt med hela dagarna sedan dess.

Prinsen fastnade på några kort men han ville inte att jag skulle lägga upp dem här så då respekterar jag det 🙂 Han börjar bli stor nu och talar tydligt om vad han tycker är ok och inte och jag frågar honom alltid om jag får lägga upp kort på honom och säger han nej så gör jag inte det.

Hoppas att ni får en bra annandag jul!

Kram

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.