PersonligtVardag

Grubblaren = Jag?

Jag har fått så otroligt svårt att somna på kvällarna 🙁

Lägger mig normalt mellan klockan 22-00 men nu det sista dagarna så kan jag bara inte somna Även om jag går och lägger mig i samma tid som innan så tar det minst 1-2 timmar innan jag somnar. Ligger i sängen och bara vrider och vänder mig och kan inte komma till ro alls. Grubblar en massa om allt och inget. Tankarna bara maler i huvudet och jag kan inte få stopp på dem! Detta resulterar i att jag är så otroligt trött på morgonen och har svårt att komma igång på hela dagen 🙁 Det blir en ond spiral!

Några tips på hur jag ska lyckas somna på kvällarna och inte grubbla så mycket?

 

(Bild lånad)

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.