FöretagetVardag

Bokföring

Bokföring

Jag har suttit hela förmiddagen med denna jäkla bokföring!!!

Ska göra årsbokslut, vilket jag inte gjort någon gång tidigare så frågorna är många just nu! Vill ju att det ska bli rätt så jag slipper en massa knas med skatteverket!! Detta är den stora nackdelen med att ha eget företag… att sköta bokföringen. Om jag hade haft råd hade jag gärna köpt tjänsten av någon. Svärmor ska komma hit och rädda mig som tur är 🙂

Nu sitter jag i soffan med papper till höger och vänster, kanske bäst att plocka ihop dem innan barnen kommer hem för då lär de flyga både hit och dit. En ny pärm måste jag köpa i morgon och ett nytt index (heter det index? De där pappren med siffror på som man använder för att dela upp pärmen i olika delar! Ja ja jag säger index)

Nej om jag ska få något gjort i sömnadsväg i dag kanske jag skulle ta och masa mig ner i källaren och starta symaskinerna!! Det är där nere jag trivs bäst!

Dela detta inlägg

1 kommentar

  1. Kämpa på, det kommer att gå lättare och lättare efterhand! Bra med svärmor i dessa läget ;.)
    Ett tips är annars, om man inte har en svärmor, att köpa hjälp nån timme, för att kolla att allt ser rimligt ut. Redovisare eller revisorer hjälper gärna till, det finns ett helt gäng i Sveriges långa land, ta nån du gillar! Jag vill själv försöka ta bort alla papper, så man inte behöver ha dom i soffan, bättre de finns enbart i datorn. http://www.superkoll.nu bygger vi med den målsättning! Lycka till med företagandet! / Björn Elfgren på Wint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.